Zoeken naar therapie zwolle

 
therapie zwolle
 
Home - Bioresonantie Therapie in Zwolle en omgeving.
Mijn naam is Bert van Doorn en ik heet u hartelijk welkom op de website van Natuurgeneeskundige praktijk De Hanze gevestigd in Zwolle -zuid. De belangrijkste therapievormen die ik in mijn praktijk toepas zijn. bioresonantie therapie, klassieke homeopathie, fytotherapie kruiden, celzout therapie, Bachbloesem therapie, het geven van voedingsadviezen en het zo nodig voorschrijven van voedingssupplementen.
therapie zwolle
Hierdoor is er voor iedereen een passende vorm van therapie. Omdat de gesprekken met de psycholoog online plaatsvinden, kun je overal in Zwolle therapie ondergaan. Of dit nu je eigen woonkamer is of in een van de rustige parken. EMDR, ACT en psychotherapie zijn voorbeelden van therapievormen waar onze online psychologen bekend mee zijn.
Kunstzinnige therapie.
De website van de praktijk Kunstzinnige Therapie Zwolle. Vaktherapie beeldend AG NVV AG is voor mensen van alle leeftijden. Vaktherapie beeldend is een ervarings gerichte therapie, waarin diverse beeldende materialen, technieken en werkvormen, individueel of samen met anderen gewerkt kan worden aan verbeteren van waarneming contact, maken met en uiting geven aan emoties, oefenen met ander gedrag en verwerven van inzicht.
Pragma Relatietherapie - Praktijk voor relatie en gezinstherapie.
Relatietherapie kan dan helpend zijn. Samen kunnen we kijken naar patronen, behoeften en verwachtingen die binnen jullie relatie een rol spelen. Hoe deze zijn ontstaan en wat je kunt doen om elkaar beter te begrijpen. Daarin speelt communicatie een belangrijke rol. Wilhelm Röntgenstraat 8a. 8013 NE Zwolle.
Home PPZ.
- Aanmeldingen voor relatietherapie partnerrelatie- of gezinstherapie: wachtlijst hiervoor is voor onbepaalde tijd gesloten. - Aanmeldingen voor individuele therapie: wachtlijst hiervoor is voor onbepaalde tijd gesloten. - Aanmeldingen voor supervisie of leertherapie: neem hiervoor contact met mij op. Zie verder onder Werkwijze. Het kwaliteitsstatuut van deze praktijk kunt u hier vinden. Informatie over het privacybeleid van de praktijk kunt u hier vinden. Rommy de Goeij. Klinisch Psycholoog; BIG: 69044596625. Leertherapeut NVRG en NVP. Supervisor NVP, NVRG en EFT ICEEFT. AGB Zorgverlener: 94008512. E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 8011 PJ Zwolle.
Ervaringsgerichte therapeut in Zwolle -Home Lichtpuntje. arrow-right. arrow-down. keyboard_arrow_down. arrow-left. plus-circle. cross. close. search2. twitter2. facebook2. youtube2. linkedin2. envelope-o. instagram2. menu. play2. mobile2. users3. signal.
Bij ervaringsgerichte therapie ga je op een ervaringsgerichte manier met een integratieve benadering aan de slag met jezelf. Als complementaire therapeut kijk ik verder dan alleen je psyche, ook je lijf, je ziel en je hart doen mee bij ervaringsgerichte therapie.
Marjolein Beunk Praktijk voor Holistische Massage Therapie in Zwolle.
Dat zijn voor mij als holistisch 'alles' staat in verbinding met alles massagetherapeut en voetreflextherapeut de mensen-mens weer een M om met respect, gelijkwaardigheid en wederzijds vertrouwen samen met jouw op pad te gaan. de Praktijk in Zwolle. Massage therapeuten luisteren met hun handen hun hart."
Psychosociale therapie Zwolle - Annet Wellenberg.
Je voelt je gehoord en begrepen. Heel fijn in een maatschappij waar alles snel en efficiënt en aan constante verandering onderhevig is. Tijd en rust die nodig zijn om tot de kern te geraken zijn gewaarborgd door haar werkwijze. Annet is een warm, zacht en geduldig persoon. De gestalt therapie en. gesprekken met Annet maken dat ik uitdagende situaties nu makkelijker. zelf de baas kan. Annet heeft handvaten en bruikbare adviezen gegeven. waar ik echt iets mee kan. Een super fijne therapeut die ik iedereen kan. In het werk maak ik gebruik van verschillende werkvormen, 'mijn' gereedschap'. Bekijk de werkvormen. Meer informatie of kennismaken? Neem contact op. Burn-out behandeling Hechtingsproblematiek Angst overwinnen Trauma behandelen Depressieve klachten Eenzaamheid Negatief zelfbeeld Emotie-eten. Praktijk voor therapie ontwikkeling - Nieuwe Deventerweg 107 - 8014 AE Zwolle.

Contacteer ons