Zoeken naar psycholoog eetstoornis

 
psycholoog eetstoornis
 
Eetstoornissen Samen leven in Castricum.
Met therapie leren mensen met een eetstoornis stapje voor stapje weer een normaal eetpatroon aan. Vervolgens kunnen ook de psychische oorzaken van de eetstoornis worden behandeld. In eerste instantie kunt u hiervoor terecht bij uw huisarts. De huisarts kan u doorverwijzen naar een GGz-instelling, psycholoog of psychiater die is gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen.
haarinzicht.be
Eetstoornis - Zoek een therapeut, psychotherapeut, psycholoog of coach voor eetstoornis Vind-een-Therapeut.nl.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contact met de beheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie Drenthe, Zeeland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Gelderland, Friesland, Zuid-Holland of Flevoland. Vind-een-Therapeut.nl 2010-2022 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Eetstoornissen - Geen wachtlijsten -.
Vind bij Direct-psycholoog de psycholoog die bij u past! Korte lijn psycholoog. Eetstoornissen zijn stoornissen die te maken hebben met eetgedrag maar ook met het denken over eten en lichaamsgewicht. Mensen met een eetstoornis zijn voortdurend bezig met niet eten en hun gewicht en hebben weinig zelfvertrouwen.
Psycholoog bij eetstoornissen: Esther Jansen van Co-eur.
Mensen met andere eetstoornissen verdienen dit net zo goed. Het is fijn om als behandelaar een bijdrage hieraan te kunnen leveren, door zo een groepsbehandeling, maar bijvoorbeeld ook door een partner te betrekken bij de behandeling, en uit te leggen hoe complex een eetstoornis is. Psycholoog én onderzoeker.
Puur Psychologie en Voeding.
In mijn praktijk aan huis richt ik me op psychologie voor volwassenen vanaf 21 jaar .Als zelfstandig psycholoog NIP wil ik kwalitatief goede hulpverlening bieden. Dat vind ik het fijnst en lukt me het best op kleine schaal. Daarom ben ik in 2012 mijn eigen praktijk begonnen. Zo kan ik mijn aandacht volledig richten op wat je nodig hebt. Ervaringsdeskundige op gebied van eetstoornissen. Ik heb zon 10 jaar eetstoornissen gehad. Zowel anorexia, boulimia als binge eating disorder hebben in die tijd een groot deel van mijn leven bepaald. Door hulp te zoeken, dingen die moeilijk waren onder ogen te zien en aan te gaan, kan ik zeggen dat ik sinds 2000 hersteld ben van mijn eetstoornissen. Sinds mijn herstel heb ik me verder verdiept in mensen met eetstoornissen. Met name de psychologische hulp bij eetstoornissen boeit me enorm. Uit eigen ervaring weet ik hoe iemand met een eetstoornis zich kan voelen en wat hij of zij nodig heeft.
Individuele begeleiding door Tilleke Meppelink, Psycholoog.
Dat is een zeer veelbelovende eetstoornis behandeling. Ik geef nu 28 jaar diverse groepen en individuele begeleiding en therapie, als psycholoog en ook als lichaamsgericht trainer/therapeut. Ik benut in mijn werk graag de mogelijkheden van meerdere invalshoeken en werk holistisch. Ik heb ruim 13 jaar als psycholoog bij PsyQ Voedings- en Eetstoornissen in Den Haag gewerkt en daarna 3 jaar bij GGZ-Delfland als psycholoog en ben mei 2021 weer teruggekeerd naar PsyQ Voedings- en Eetstoornissen omdat daar mijn hart ligt. Individuele psychologische begeleiding en lichaamsgerichte psycho therapie. Voor wie De individuele therapie is voor een ieder die zich aangesproken voelt. Je kunt dus met alle mogelijke vragen terecht. Ik vind het belangrijk dat er een goede klik is. Ik zal vooral afstemmen op wat jij wilt onderzoeken. Afhankelijk van de hulpvraag werk ik met een combinatie van cognitieve gedragstherapie en lichaamsgerichte oefeningen en op indicatie gebruik ik bijvoorbeeld EMDR, schematherapie, ademtechnieken, imaginatie of inquiry. Eetproblemen Mijn specialisme is eetproblematiek.
Wat is eetstoornis therapie?
Wil je ondersteuning en tips bij je klachten problemen? Forum tips eetstoornissen. Forum lotgenoten eetstoornissen. Zoek een therapeut of psycholoog. Heb je zelf last van eetstoornis, zoek dan hieronder een eetstoornis therapeut bij jou in de buurt. Therapeuten en psychologen met als begeleidingsvorm eetstoornis therapie.
Eetstoornisvrij - Instellingen, praktijken en klinieken.
Prolis Regio Arnhem en Nijmegen, Midden en Noord Limburg. Psychologenpraktijk Haga Dijkstra c.s. Psychologen Praktijk Putten. Psycholoog Arnhem Zuid Balans-Training. Psychomotorische therapie praktijk Apeldoorn. Psychologiepraktijk Linda Cuppen Nijmegen. Psychotherapiepraktijk Scharwächter Arnhem-Nijmegen kind/jeugd, volwassen. Sanne van Loon - Eetstoornis therapie Rossum, Gld.

Contacteer ons