Zoeken naar eft therapeuten

 
eft therapeuten
 
EFT therapeut - emotion focused therapy Vind-een-Psycholoog.nl.
Holebi specifieke problemen. Hoofdpijn en migraine. HSP - Hoogsensitief. Kind - ouder problemen. Maag- en darmklachten. Menopauze de overgang. Moeilijkheden met sociaal contact. Niet goed in je vel zitten. Nieuw samengestelde gezinnen. Posttraumatische stress PTSS. Problemen bij baby's.' Re-integratie bij ziekte. Rug- en nekklachten. Seksuele problemen man. Seksuele problemen vrouw. Slaapproblemen bij baby's.' SOLK Somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten. Stoppen met roken. Stress door klimaatverandering. Tinnitus - oorsuizen. Verwerking kinder- en jeugdtijd. Ziekte, omgaan met. Zingeving en zingevingsvragen. Psychologische begeleiding via video call of telefoon. AAT - Therapie met assistentie van dieren. ACT - acceptance and commitment therapie. Cliëntgerichte therapie clientcentered therapy. Dialectische gedragstherapie DGT. EFT - emotion focused therapy. EFT - emotional freedom techniques. EFT-emotionally focused therapy. Meer info
eurotracs.com
EFT tapping - PsyExperts - psychologenpraktijk. Arnhem, Elst Best.
Onze specialist op het gebied van EFT tapping is Steven. Wilt u liever zelf een afspraak inplannen bij een van onze therapeuten? Klik dan op de button hieronder. Een van de krachtigste en snelste manieren om dit te doen is via Emotional Freedom Techniques EFT.
https://socialreturn.nu/social-return/
Therapeuten - Relaties co.
Ook biedt de EFT inmiddels een prachtige manier om het in individuele therapie in te zetten EFIT, waarin ik ook getraind ben. Ik ben afgestudeerd in de Psychologie richting Klinische Neuropsychologie van het kind aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna heb ik zeven jaar in de kinderpsychiatrie gewerkt. Hier was ik coördinator van de polikliniek ADHD, werkt e ik met kinderen met ernstige neuropsyc hologische leer- problemen en gaf ik groeps behandelingen voor ouders van kinderen met gedragsproblemen. Na mijn opleiding tot GZ-psycholoog heb ik de overstap gemaakt naar MoleMann Mental Health in Rotterdam. Hier kon ik fulltime werken met relaties en gezinnen. Ik ben toen eveneens begonnen met de opleiding voor Relatie- en gezinstherapeut bij ISSOOH, waar ik Leo tegenkwam. Bij MoleMann leerde ik te werken met twee therapeuten, zoals we dat nu ook nog graag bij Relaties Co.
eft therapeuten
EFT Relatie- en gezinstherapeut De Bilt Utrecht.
De Volkskrant zegt. Gera, 45 jaar. Het AD zegt. Judith, 39 jaar. Karmie, 46 jaar. Persoonlijke coaching, Bart, facilitair manager. Susan en Bart, 39 en 43 jaar. Wie zijn wij. Copyright Elly van der Woude - Relatietherapie Utrecht De Bilt.
eft therapeuten
EFT-therapie.
EFT NIBIG NVRG RBCZ TCZ TP. Mijn naam is Ingrid en heb al 14 jaar mijn eigen praktijk in Haarlem. Ik ben opgeleid tot psychosociaal therapeut en tot relatie- en gezinstherapeut, met een specialisatie in Emotionally Focused Therapy EFT, tot EMDR master-practioner en speltherapeut.
Wat is EFT? EFT Belgium.
Wat is EFT? Emotionally Focused Therapy. EFT is een model voor relatietherapie dat liefde en emoties centraal stelt. Het model is gebaseerd op de hechtingstheorie. De therapie streeft naar een verbeterde emotionele omgang en verbinding binnen het koppel. Het EFT model verbindt drie perspectieven: het experiëntiële/intrapsychische, het systemische en de gehechtheidstheorie.
Bijscholing Basiscursus EFT Realisatie Trainingen.
Deze basiscursus EFT is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig de EFT-interventietechniek wil gebruiken. EFT word beroepsmatig gebruikt door mensen in de reguliere of complementaire geestelijke gezondheidszorg zoals psychologen, psychiaters, psychotherapeuten, artsen, verpleegkundigen, tandartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en natuurlijk hypnotherapeuten, haptonomen haptothreapeuten, natuurgeneeskundigen, kinesiologen, paranormaal therapeuten, homeopathen, acupuncturisten, shiatsutherapeuten, reflexologen, maar ook orthopedagogen, leerkrachten, managers, coaches, trainers, etc.
Psychosociale therapie vergoeding update: 2022 - Zorgwijzer.
Wordt erkend door: CZ-groep, Menzis-groep, VGZ-groep, ONVZ en Zilveren Kruis. De stichting Complementair Aanvullende Therapeuten CAT. Wordt erkend door: de VGZ-verzekeringsgroep, de CZ-verzekeringsgroep, Menzis, en De Friesland. Zorgverzekeraars kunnen soms nog aanvullende voorwaarden hanteren.: Zilveren Kruis en onderliggende labels vergoeden vanaf 1 januari 2022 vanuit de aanvullende verzekering geen psychosociale therapie of hypnotherapie voor kinderen tot 18 jaar. Vergoeding vindt alleen plaats na doorverwijzing van een huisarts of zodra de therapeut/zorgverlener een directe overeenkomst heeft met de verzekeraar. Verzekeraars die VGZ als risicodrager hebben stellen de aanvullende voorwaarde dat de therapeut/hulpverlener staat geregistreerd in de zorgzoeker van de verzekeraar. Zorgverzekeraar Pro Life kent vanuit de aanvullende verzekering tevens vergoedingen voor psychosociale hulp op verwijzing van een huisarts of bedrijfsarts. Zij erkennen echter geen van de bovenstaande beroepsverenigingen. Je hebt alleen recht op vergoeding als je gaat naar een naar een maatschappelijk werker, pastoraal werker, psycholoog of vrijgevestigde geestelijk verzorgende die beschikt over het Keurmerk Christelijke Zorg.

Contacteer ons