Zoeken naar eft relatietherapie zwolle

 
eft relatietherapie zwolle
 
Relatietherapie in Zwolle - Lenthe Praktijk.
De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in Ontmoetingsgerichte Relatietherapie en Imago Relatietherapie, waarbij veiligheid, verbinding en leren van elkaars verschillen centraal staan. Deze methode voor erkende relatietherapeuten is enorm populair in diverse landen over de hele wereld.Als therapeut van relatietherapie in Zwolle ben ik aangesloten bij Imago Relaties Nederland, EFT Nederland, het NVPA en RBCZ.
Relatietherapie in Zwolle/Raalte Relatietherapeut Nicolette van der Valk. Joinchat.
Als jullie het gevoel hebben dat jullie het alleen kunnen en mij niet meer nodig hebben, dan sluiten we de relatietherapie samen goed af. Emotionally Focused Therapy EFT is een effectieve methode om de verbinding in jullie relatie weer terug te brengen. Deze methode gaat uit van de gedachte dat niemand gemaakt is om alleen te zijn. EFT relatietherapie is gericht op de onderliggende behoeftes die bij jullie beiden spelen. Door middel van EFT relatietherapie leer ik jullie steeds beter om angsten en gevoelens te begrijpen. Van jezelf, maar ook van je partner. Dit zorgt ervoor dat jullie weer bereikbaar zijn voor elkaar en om steun en begrip durven vragen. Vanuit deze basis kunnen jullie dan samen weer verder. Ik werk met verschillende technieken. Ik kan verschillende tools inzetten om jullie te helpen. Ik gebruik bijvoorbeeld communicatie NLP om elkaars belevingswereld te begrijpen. Jullie spreken allebei een ander taal. Op deze manier gaan jullie elkaars taal weer begrijpen. Maar ik gebruik ook systematische therapie, waardoor jullie inzichten krijgen in jullie eigen handelen en eigen oplossingen creëert.
Masterclass systeemtherapie: EFT - T&C Systeemtherapie.
Ga naar de inhoud. Systeemtherapie, relatietherapie en gezinstherapie. Zoeken naar: Zoeken. Nederlands Kwaliteitsregister voor Systeemspecialisten NKS. Het beroepsprofiel systeemspecialist. Psychopathologie en ontwikkelingspsychologie. Interactieve workshop systeemgericht werken. Systeemgericht omgaan met huiselijk geweld in relatie en gezin. Systeemtherapeutische opleiding erkend Systeemspecialist! Post-hbo opleiding systeemgericht werken. Training Ameland: Systeemgericht werken in de hulpverleningspraktijk. Cursus systeemtheoretisch werken. Overnachten in de buurt van de Oranjehof? Masterclass systeemtherapie: EFT.
EFT therapie bij autisme - Bzonder Psychologie.
Je kan dit zelf even nalezen op onze FAQ, of neem contact met ons op. Wat doet EFT therapie bij autisme? EFT staat voor Emotion Focused Therapy. Het is een vorm van relatietherapie met als doel de emotionele verbondenheid tussen partner te herstellen en/of te versterken.
Relatietherapie Hattem - Zwolle Integra counseling coaching.
EFT - relatietherapie dringt daarmee door naar de kern van de zaak EFT staat voor Emotionally Focused Therapy, zie www.eft.nl. Daarbij maak ik graag gebruik van de Imago Dialoog, een prachtige methode die veiligheid creëert binnen jullie relatie, waardoor je als partners dichter bij elkaar komt te staan en de verbinding weer kunt gaan ervaren. Veiligheid creëren is belangrijk om het mogelijk te maken je kwetsbaar op te stellen, minder op je hoede te zijn en opener naar elkaar te worden. Van daaruit kun je bewust en constructief bouwen aan een hechte en gezonde volwassen relatie, waarin verschillen mogen en kunnen bestaan. Door met een open en nieuwsgierige blik naar de ander te luisteren, krijg je meer zicht op elkaar en ontdekken jullie mogelijkheden om het samen echt anders te doen zie www.imagonederland.nl. Ja, wij willen een afspraak. Ook werk ik met het online programma S.A.M.E.N. gericht op herstel van jullie relatie als er sprake is geweest van vreemdgaan vertrouwensbreuk. Wil je het programma aanschaffen klik dan hier of neem voor meer informatie contact met mij op.
Relatietherapie.
- 21, 22 en 23 januari. - 12, 13 en 14 februari. Een dag eerder of later starten is soms mogelijk. Bel 0597 331 526 of mail hilde@inrelatietherapie.nl. Vertrouwen terugwinnen in je relatie? Stoppen of doorgaan met je relatie? Na drie intensieve dagen ziet onze gezamenlijke wereld er zoveel zonniger uit. Echt ongelooflijk, wij zijn zo enorm opgelucht! Angelique en Rob. Relatietherapie Den Bosch.
Relatietherapie Zwolle De Kapstok.
Relatietherapie in de omgeving van Zwolle. De Kapstok is een psychologen praktijk gespecialiseerd in relatietherapie in de omgeving Zwolle. De praktijk is nog geen kwartier rijden vanaf het centrum en is makkelijk bereikbaar met de auto. De therapieën worden gehouden op basis van een christelijke benadering.
Relatietherapie in Zwolle Relatie-therapeut.nl.
Vormen relatietherapie in Zwolle. Hieronder lichten we twee vormen uit. Verder valt onder relatietherapie.: Christelijke relatietherapie Zwolle. In Zwolle is het mogelijk om christelijke relatietherapie te volgen. Tijdens christelijke relatietherapie is er ruimte om relatieproblemen te bespreken vanuit het geloof.

Contacteer ons