Zoeken naar cognitieve gedragstherapie zwolle

 
cognitieve gedragstherapie zwolle
 
Blog&nieuws - Visie.
Er is voldoende parkeergelegenheid voor cliënten aan de Veenweg en omliggende straatjes. De andere kamers op de begane grond van dit pand worden gebruikt door Visie, praktijk voor cognitieve gedragstherapie. Voor deze ruimte zijn we bij voorkeur op zoek naar huurders, die een mooie aanvulling zijn op onze dienstverlening.
Zwolle PsyQ.
Wij behandelen bij trauma met EMDR, imaginaire exposure en lichaamsgerichte therapie. Voor de behandeling van angst - en stemmingsstoornissen wordt veel gewerkt met cognitieve gedragstherapie. Nieuwere cognitieve gedragstherapeutische technieken, die voortdurend in ontwikkeling zijn, worden ook ingezet. Enkele voorbeelden hiervan zijn Mindfulness Based Cognitieve Therapie MBCT, Acceptance and Commitment Therapie ACT en Competitive Memory Training COMET. Deze methoden zijn een vast onderdeel van ons aanbod. Tenslotte is de behandeling van Somatiek en Psyche door de samenwerking met Stichting Epilepsie Instellingen Nederland SEIN een belangrijk specialisme van de vestiging. Er is hierdoor specifieke deskundigheid aanwezig op het gebied van conversiestoornissen en PNEA Psychogene Niet Epileptische Aanvallen. Een aantal behandelingen is bij ons niet mogelijk. We behandelen geen bipolaire stoornissen, psychotische stoornissen en ernstige verslavingsproblematiek. Bij een vermoeden van een autisme spectrumstoornis verzorgen we alleen diagnostiek en psycho-educatie. Bij PsyQ Zwolle vinden we het belangrijk dat je voor je behandeling op de juiste plek bent.
Cognitieve gedragstherapie - Psychotherapie voor jou. search. previous. next. tag. category. expand. menu. location. phone. mail. time. cart. zoom. edit. close.
Cognitieve gedragstherapie CGT is een combinatie van gedragstherapie en cognitieve therapie. In deze behandeling wordt de samenhang tussen je g edrag doen en je g edachten en g evoelens denken, voelen besproken. Vaak is er te zien dat er bij diverse g ebeurtenissen sprake is van één of meerdere niet helpende of niet kloppende overtuigingen die tot problemen en/of klachten leiden en daarmee grote g evolgen voor je kunnen hebben.
HSK GROEP - Snel. Beter.
Ik heb de gesprekken met mijn therapeut als zeer fijn ervaren. Ik kon er alles kwijt en er werd goed gekeken naar wat ik nodig had. Dat was cognitieve therapie, dat heeft mij erg geholpen. Het is een soort van omdenken anders omgaan met je gedachten. Ik vond het ook fijn dat de afspraken al ver vooruit werden gepland. Ik dacht eerst het niet fijn te vinden maar achteraf gezien is dat erg prettig geweest. Na doorverwijzing kon ik snel terecht bij hsk. Ik was sceptisch en had geen fijne werkrelatie met een vorige therapeut niet van hsk. De psycholoog van HSK nam deze twijfel direct weg doordat zij professioneel, empatisch en eerlijk is. Tijdens de behandelingen. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering. 2022 HSK Groep.
Voor jou - Judith Klamer.
GZ-psycholoog in Zwolle. Zoek je een GZ-psycholoog in Zwolle omdat je bent doorverwezen door je huisarts of behandelaar? Je bent welkom voor een intakegesprek om samen te kijken wat er speelt en hoe ik je kan helpen. Je kunt contact met me opnemen per e-mail of telefoon. Ik werk al meer dan twintig jaar in mijn eigen praktijk en ben opgeleid als GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut. In de loop van de jaren heb ik mij in diverse richtingen bijgeschoold, waaronder lichaamsgerichte therapie, MBCT mindfulness based therapy, EMDR, Schematherapie en ACT en systeemtherapie. Maar meer nog dan een methode toepassen en een DSM diagnose stellen, vind ik het belangrijk om in het contact met de ander te kijken wat er speelt en wat past. Daarbij is voor mij praten en luisteren slechts een deel van de werking. Ik Als mens ben je een geintergreerd wezen waarbij je lichaam en geest een geheel vormen en er meer ingangen zijn tot heling dan alleen maar via' '' het hoofd' '. Je lichaam vertelt je vaak meer dan je denkt. Vanuit rust, stilte en beweging kun je vaak veel meer gewaarworden en helen.
Ervaringen - De Jeugdpsycholoog.
Ervaringen van clienten. Zoals velen al aangeven in het best een stap om naar een psycholoog te gaan.Wij hadden al een vertrouwensband opgebouwd met een psycholoog in Zwolle, maar door een verhuizing moesten wij op zoek naar een nieuw passend persoon.Door te lezen en met inzet van onze psycholoogkwamen wij toen bij Eva terecht.Zij gaf ons gelijk het vertrouwen en een warm welkom gevoel.De EMDR en cognitieve gedragstherapie die ze heeft toegepast heeft onze dochter zoveel geholpen.Stukje bij beetje zagen we de oude Daphne weer tevoorschijn komen.Eva straalt een stukje rust uit.
Therapie Zwolle - therapeuten, psychologen en coaches.
Je zoekt een therapeut, psycholoog, relatietherapeut of coach in Zwolle Hieronder staan de therapeuten, psychologen, relatietherapeuten encoaches die geregistreerd staan in de regio Zwolle.: 8033 CM Zwolle. Therapievormen: Integratieve psychotherapie, Relatietherapie, Oplossingsgerichte therapie, Burnout therapie, Psychosociale therapie, Coaching, EMDR-therapie. Klachten: Burnout, Relatieproblemen, Depressieve gevoelens, Stress en spanning, Communicatieproblemen, Hooggevoeligheid, Zingeving.
Counselling Aukelien van Abbema Writer, Speaker, Counsellor.
9.00 UUR - 17.00 UUR. 8011 PJ ZWOLLE. We" zijn zo blij met de gesprekken die we bij jou hebben gehad! De depressieve klachten van A nemen langzaam af en hij is weer aan het werk. Je hebt ons geholpen om onze emoties te herkennen en naar elkaar toe te benoemen, zodat we elkaar veel beter zijn gaan begrijpen. In plaats van ze te vermijden. Ook onze seks is veel beter nu -: De dingen beginnen langzaam op hun plek te komen. We zijn super dankbaar voor je hulp toen we die het hardste nodig hadden. E and A 32&38. Mijn kwalificaties en ervaring. Als GZ psycholoog ben ik afgestudeerd aan de UvA in klinische psychologie. Daarnaast heb ik een master Christelijke filosofie en wijsbegeerte. Aanvullend heb ik na een aantal jaren werkervaring op te hebben gedaan de tweejarige postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog gevolgd. Sindsdien heb ik mijn eigen praktijk als GZ psycholoog. Ook heb ik een aantal jaren bij De Hoop GGZ verslavingszorg en bij Eleos GGZ kinder- en jeugd en volwassenen gewerkt, zowel in de BGGZ als in de SGGZ. In de afgelopen tien jaar heb ik voornamelijk bijscholingen gevolgd op het gebied van EFT relatietherapie.

Contacteer ons